Zwolse muzikanten organiseren Muzikale Marathon

Foto: © Evenementenband 103dB

HOLLUM – Tijdens het jaarlijkse “Muzikaal Bootwateren” in Hollum op Ameland organiseert de Zwolse Evenementenband 103dB twee avondvullende programma’s. En hoe kan je dat nu gezelliger maken dan een rasechte Zwolse zanger en maar liefst 2 Dj’s mee te nemen naar het Waddeneiland.

Samen met Zanger Patrick (Patrick van Eijk), DJ Leksie (Alex ter neuzen) & DJ Gose (Gose Bekenkamp) organiseren zij vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 juni 2019 twee gezellige avonden in eet & drinklokaal De Griffel. Om het feest helemaal compleet te maken is ook de Amelander feestband Gang is Alles (Daniel Metz & William Beijaard) betrokken in het spektakel.

Overdag speelt Evenementenband 103dB ook vier keer tijdens Muzikaal Bootwateren. De naam “bootwateren” vindt zijn oorsprong in de goede afloop van een reddingsactie. Dit werd vroeger gevierd in een plaatselijk café onder het genot van 2 borrels en een sigaar welke als beloning werden verstrekt door de reddingmaatschappij. Tegenwoordig wordt na afloop van een demonstratie van de paardenreddingboot het “bootwateren” nog altijd in stand gehouden.

Sinds 2001 wordt door de speciaal opgerichte Stichting Muzikaal Bootwateren een muzikaal festival georganiseerd op Ameland waarbij ook een demonstratie van de paardenreddingboot op het programma staat.

Gedurende deze dag vertonen dweilorkesten en (shanty)koren (ruim 500 artiesten) hun muzikale kunsten op een aantal podia, welke verspreid door het dorp Hollum staat opgesteld. Vrijdagavond en zaterdagavond organiseert Evenementenband 103dB een gezellige avond met live muziek in eet & drinklokaal de Griffel. Entree is gratis en iedereen is welkom.

Meer informatie

Vrijdagavond 14 juni – Foute vrijdag in De Griffel

Op de vrijdagavond van Muzikaal Bootwateren 2019 gaan we alvast los met een foute vrijdag in De Griffel Ameland!  U vraagt wij draaien met Party DJ Gose & Evenementenband 103dB. Komt jou dweilorkest ook gezellig een deuntje meespelen?

Zaterdagavond 15 juni – Live muziek in De Griffel

Tijdens de zaterdagavond van Muzikaal Bootwateren is het weer feest in De Griffel Ameland. Meteen na het festival Muzikaal Bootwateren 2019 gaat het los in de leukste school van Nederland.

Met optredens van Gang is Alles, Patrick van Eijk, DJ Leksie, Party DJ Gose & Evenementenband 103dB.

Zwolse muzikanten organiseren Muzikale Marathon