Muzikale afsluiting winterseizoen De Toel

NES – In het Amelander ontmoetingscentrum De Toel aan de Kardinaal de Jongweg in Nes werd woensdagmiddag op muzikale wijze het winterseizoen afgesloten.

Leerlingen van de Muziekschool Ameland verzorgden een muzikaal optreden voor hun ouders en andere belangstellenden. De middag werd druk bezocht. Ondanks dat er een aantal kinderen door ziekte niet aanwezig kon zijn bij de jaarlijkse afsluiting, kwamen er toch veel leerlingen van de muziekschool naar De Toel om hun muzikale kunsten te vertonen.

Zij brachten herkenbare liedjes ten gehore op onder meer blokfluit, drums, piano en gitaar en ook o.a. de saxofoon en trompet ontbraken deze muzikale en gezellige middag niet.

Muzikale afsluiting winterseizoen De Toel Muzikale afsluiting winterseizoen De Toel Muzikale afsluiting winterseizoen De Toel

Daarnaast kon het publiek in clubhuis De Toel creatieve werkstukken bewonderen, die in het afgelopen seizoen zijn gemaakt door diverse groepen. In het winterseizoen organiseert Stichting Cultureel Werk Ameland in het ontmoetingscentrum op Ameland wekelijks activiteiten voor jong en oud. Ook kunnen Amelander kinderen muzieklessen volgen in De Toel.

Dat de leerlingen van de Muziekschool Ameland muzikaal talent hebben bleek woensdag, na afloop van hun optreden ontvingen zij applaus uit de volle zaal.

Muzikale afsluiting winterseizoen De Toel
(Foto’s: © Ameland.nieuws.nl)