Muziekvoorstelling Skiemer Wad voor herhaling vatbaar

Foto: © Facebook

BALLUMERBOCHT – Muziek- en theaterroute De Hort Op en muziekvoorstelling Skiemer Wad zijn voor herhaling vatbaar. Afgelopen weekend trokken zowel de voorstellingen overdag als het slotconcert in de avond bij de Ballumerbocht veel publieke belangstelling.

Alle Amelander muzikale, theatrale en zangtalenten hadden zich op 1 en 2 september verenigd om met elkaar een prachtig muziekprogramma te realiseren. Bijna 300 toneelspelers, zangers en musici. Volgens de organisatie kregen de bezoekers een mooi stukje Amelander creativiteit te zien, “want het is leuk om met elkaar muziek te maken of te zingen of bij een vereniging te horen. Verenigingen, ritmesectie, kinderen, solisten en individuele muzikanten, sponsoren en vrijwilligers, allemaal super bedankt voor jullie tijd, inzet en geduld. Zonder jullie was dit allemaal natuurlijk nooit mogelijk geweest. Ook willen we alle bezoekers bedanken voor alle mooie reacties die we hebben gekregen.

Wat gaan we hierna doen? De Hort Op blijft gewoon bestaan en wie weet krijgt het nog een vervolg”, zo schrijft de organisatie op Facebook.