Gezondheidsevenement gaat dit jaar niet door

Foto: © Ameland.nieuws.nl

AMELAND – Het gezondheidsevenement op Ameland gaat dit jaar niet door. Sûn Ameland zou op 20 september aanstaande van start gaan op het Waddeneiland, maar wegens te weinig inschrijvingen heeft de organisatie nu besloten om het evenement voor 2018 te schrappen.

“Het idee voor een gezondheidsevenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan”, zo schrijft initiatiefnemer Gerard Metz op de website van Sûn Ameland.

Voor het gezondheidsevenement ging veel voorbereiding vooraf. De organisatie vind het dan ook jammer dat het niet door kan gaan, maar er wordt gekeken of het in 2019 lukt. Mensen die kaarten hebben gekocht krijgen volgens de organisatie het inschrijfgeld spoedig terug. Het was de bedoeling geweest om op 20, 21 en 22 september aanstaande een driedaags gezondheidsevenement te organiseren op Ameland met diverse workshops, gezond eten en onder andere Yoga op het strand.